KH Geschenken; uw kerstpakketten specialist


Bent u op zoek naar een origineel kerstpakket of kerstgeschenk dan bent u bij

'KH Geschenken' aan het juiste adres. 

Wij leveren kerstgeschenken aan kleine bedrijven, MKB en/of grote bedrijven, maar ook aan scholen, sport- en overige verenigingen zijn onze kerstpakketten uitermate geschikt. Onze pakketten worden in dozen verpakt en zijn rijkelijk gevuld. Tevens staan ze garant voor exclusiviteit en vallen gegarandeerd in de smaak bij uw personeel, vrijwilligers en/of klanten. Laat u liever de keuze bij uw personeel? Ook daar hebben wij een groot aanbod voor. U kunt dan kiezen voor een keuzekado. U geeft met keuzekado een waardebon, verpakt in een fraaie envelop met sfeervol kerstmagazine, waarmee uw medewerkers inloggen op de keuzekado webshop en uit ruim 2500 artikelen zelf één of meerdere keuzes kunnen maken. Leuk om te ontvangen en voor ieder altijd iets leuks te vinden! 

Waarom kiezen voor KH Geschenken? We staan voor... - een verrassend breed aanbod; keuze uit meer dan 80 pakketten! - mooie, rijk gevulde pakketten, voor een goede prijs - betrouwbare en vriendelijke service - levering op het door u bepaalde moment - voor ieder budget is er iets te vinden vanaf € 9,95 - geen minimum bestelwaarde - vanaf €500.- leveren wij uw bestelling kosteloos 

KH Geschenken samenwerking met Twente tegen Kanker

KH geschenken is een samenwerking gestart met een geweldige stichting in Overijssel.  Van elke bestelling gaat 7.5% naar het goede doel. Zo kunt u als onderneming een bijdrage leveren om deze stichting te steunen. Hieronder kunt u lezen waar de stichting voor staat. Wij hopen samen met de stichting op veel animo, zodat er veel wensen in vervulling kunnen gaan.  Wij hopen dat u op deze manier de stichting een warm hart toedraagt door uw werknemers een mooi kerstgeschenk te geven.

Wat doet stichting Twente tegen Kanker?

Deze stichting is sinds kort in het leven geroepen en als een paddenstoel uit de grond gesprongen. Het  primaire doel van deze stichting is: betere kwaliteit van leven + (na)zorg) voor kankerpatiënten en hun dierbaren. Dit doet de stichting  door het organiseren van geluksmomenten (en dat kan van alles zijn), het ondersteunen bij aanschaf (hulp)middelen, vervoer, para medische zorg, overige wensen.

Daarnaast omarmt  de stichting  1 x per jaar een groot oncologie gerelateerd project en dit jaar is dat de aanleg van een ontmoetings/beleeftuin bij het nieuwe oncologisch centrum van ZGT Hengelo. © 2024 E-ditional